Over ons

Ergonomie Opleidingen Nederland is een activiteit van ErgoS Human Factors Engineering. Ons doel is het vak ergonomie te verbreiden door middel van bedrijfs­gericht onderwijs.

Docenten

Ergonomie Opleidingen Nederland werkt uitsluitend met in het werkveld gespecialiseerde docenten. De meeste docenten hebben ruime ervaring in het wetenschappelijk onderwijs en zijn in de praktijk werkzaam in ergonomische onderzoeks-, ontwerp-, en adviesprojecten.
Niels de Groot  Eur.Erg.
Erik Mulder  Eur.Erg.
Ruud Pikaar  Eur.Erg.
Renske Landman  Eur.Erg.
Bart Schuring
Floris Asselbergs

Samenwerking

Ergonomie Opleidingen Nederland werkt samen met onderstaande organisaties, die ook nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling van Ergonomie in Nederland.
Stichting registratie ergonomen
Vereniging Human Factors NL

Opzet van de cursussen en workshops

De cursussen zijn interactief: korte voordrachten worden afgewisseld met oefeningen waarbij u in groepjes aan een opdracht werkt. Per dag worden 4 tot 8 verschillende onderwerpen behandeld.
Aan het begin van iedere cursus krijgen de deelnemers een cursusmap die tevens bedoeld is als naslagwerk. In de map zijn de schriftelijke weergaven van alle presentaties opgenomen. Van de oefeningen die zich daartoe lenen worden tijdens de cursus schriftelijke uitwerkingen verstrekt.

De cursus ergonomie heeft een praktijk­opdracht. Onder de cursisten worden onderwerpen uit de eigen werkkring verzameld, waarmee u op locatie een groeps­opdracht gaat uitvoeren. U krijgt bij het uitvoeren van de opdracht begeleiding van een docent.
ErgonomieOpleidingen Nederland richt zich op het bedrijfsleven. Daarom zijn de cursussen en workshops zodanig opgezet dat u zo weinig mogelijk dagen weg bent. Dat houdt in dat het dagprogramma behoorlijk intensief is. Het dagprogramma begint om 9:00 uur (de eerste dag iets later) en loopt in de meerdaagse opleidingen door tot ongeveer 20:00 uur.
In de ochtend ligt het accent op de theorie, ’s middags en ’s avonds krijgt u vooral praktijkoefeningen.
Elke cursus heeft een cursus­leider die een vast aanspreekpunt is voor de cursisten en alle zaken regelt omtrent het verblijf en het verloop van de cursussen.

De genoemde cursusprijzen zijn exclusief 21% b.t.w. en inclusief een cursusmap en eventuele materialen.
Koffie, thee en lunches zijn inbegrepen in de cursusprijzen. Bij workshops en cursussen met opvolgende dagen zijn de ‘tussenliggende’ diners, overnachtingen en ontbijten ook inbegrepen in de prijs.

©2017 Ergonomie Opleidingen    |    Ontwerp: Webton.nl Ontwerp: Webton.nl